Posao – Prevodilac za ruski jezik

11461 pregleda16 prijava

Ukoliko se bavite poslovima prevođenja sa ruskog i na njega pozivamo Vas da se prijavite na konkurs za radnu poziciju:

Prevoldilac za ruski jezik

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko uz diplomu Filološkog fakulteta imate i zadovoljavajući nivo iskustva u obradi različitih sadržaja, te ste specijalizovani za prevođenje sa srpskog jezika na ruski, odnosno sa ruskog na srpski, prijavu nam možete poslati mejlom i to na poslovi@akademijaoxford.com Možete i sva potrebna dokumenta dostaviti lično u jednu od preko 20 poslovnica Akademije Oxford, te dobiti mogućnost da postanete deo tima uspešnih prevodilaca za mnoge svetske jezike.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, ruski jezik i književnost
  • iskustvo u obavljanju poslova prevođenja sa ruskog na srpski i sa srpskog na ruski jezik u trajanju od najmanje 12 meseci
  • osnovna računarska pismenost (Microsoft Office paket)
  • poštovanje rokova zadatih za izradu prevoda
  • preciznost izražavanja u prevođenju različitih sadržaja
  • pedantnost, profesionalan odnos prema radu
  • spremnost za rad u kratkim rokovima i pod pritiskom

Dodatne napomene:

Pod uslovom da zadovoljavate sve navedene zahteve imate i znanja usmenog prevođenja sa srpskog jezika na ruski, odnosno sa ruskog na naš jezik, te ste usmereni kako na simultano, tako i na konsekutivno, odnosno prevođenje uz pomoć šapata, to će se smatrati prednošću prilikom odabira. Takođe, oni prijavljeni kandidati koji uz sve pomenuto imaju i Rešenje o postavljenju sudskog tumača za ruski jezik su u prednosti, a pored toga u prednosti su i oni kandidati koji uz sve pomenute zahteve imaju i validan dokaz o višim nivoima znanja bilo kog drugog stranog jezika i to prema pravilima CEFR – a. Od njih se očekuje i da su spremni i da obrađuju dokumenta i ostale sadržaje direktno sa ruskog na taj strani jezik ili sa tog jezika na ruski.
Samo oni kandidati koji ispoštuju navedene zahteve i uđu u uži izbor će biti obavešteni o rezultatima konkursa. Ukoliko prijava nije kompletna nećemo je uzeti u razmatranje.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com