Posao – Prevodilac za nemački jezik

8654 pregleda2 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve kandidate koji ispunjavaju opisane uslove da na propisan način izvrše prijavu na radno mesto

Prevodilac za nemački jezik

Broj izvršilaca: 8

Ako posedujete diplomu katedre za germanistiku Filološkog fakulteta, te imate iskustva u poslovima prevođenja različitih sadržaja sa našeg jezika na nemački, odnosno sa nemačkog na srpski jezik, odgovorni ste, obraćate pažnju na detalje prilikom procesa prevođenja i želite da postanete deo tima profesionalaca Akademije Oxford, onda je pravi trenutak da pošaljete prijavu na konkurs za radno mesto prevodilac za nemački jezik. Osim mogućnosti da lično dostavite navedenu dokumentaciju u ma koju našu poslovnicu, možete i da nam prijavu pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za germanistiku (nemački jezik i književnost)
  • radno iskustvo u obavljanju prevodilačkih poslova u sa nemačkog na srpski i sa srpskog na nemački jezik u trajanju od najmanje godinu dana
  • poznavanje rada na računaru, a prvenstveno u programima Microsoft Office paketa
  • maksimalno poštovanje rokova zadatih za izradu prevoda
  • preciznost u prevođenju, različitih sadržaja, pedantnost
  • profesionalan odnos prema radu, klijentima i kolegama
  • spremnost za rad u kratkim rokovima

Dodatne napomene:

Svaki kandidat koji ima iskustva u pružanju usluga usmenog prevođenja sa nemačkog i na nemački, te poznaje simultano, konsekutivno i prevođenje uz pomoć šapata, a o tome poseduje i relevantan dokaz je u prednosti prilikom konkurisanja, kao i svaki kandidat koji poseduje dokaz da je ovlašćen za obavljanje poslova ovlašćenog sudskog tumača (Rešenje o postavljenju sudskog tumača za nemački jezik).
Smatra se prednošću i ako kandidat poseduje važeći dokaz visokog znanja nekog drugog stranog jezika, a prema pravilima CEFR – a, te ako je uz to sposoban da izvrši prevođenje sa nemačkog na taj jezik, odnosno u suprotnom smeru.
O rezultatima konkursa za radno mesto prevodilac za nemački jezik će biti obavešteni svi kandidati koji uđu u uži izbor. U razmatranje se uzimaju samo kompletne prijave.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com