Posao – Prevodilac za mađarski jezik

7268 pregleda3 prijava

Sa povećanim brojem zahteva klijenata za prevođenje sa i na mađarski jezik javlja se potreba za raspisivanjem konkursa na radnu poziciju

Prevodilac za mađarski jezik

Broj izvršilaca: 5

Imate diplomu Filološkog fakulteta, odnosno bavite se prevođenjem različitih vrsta sadržaja sa našeg jezika na mađarski, te sa mađarskog na srpski, onda ste Vi pravi kandidat za ovu radnu poziciju. Sva ona dokumenta koja su navedena u uslovima konkursa možete poslati elektronskim putem, to jest skenirane na mejl poslovi@akademijaoxford.com ali isto tako možete da izvršite ličnu dostavu prijave i to u bilo koju od poslovnica Akademije Oxford koje se nalaze u mnogim gradovima širom naše zemlje (Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Ćuprija, Jagodina, Čačak, Kraljevo, Kragujevac i drugi gradovi).

Uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer mađarski jezik i književnost
  • radno iskustvo u prevođenju sa mađarskog na naš jezik i sa srpskog na mađarski jezik u trajanju od minimalno godinu dana
  • osnovna računarska pismenost
  • poštovanje rokova koji su zadati za izradu prevoda
  • preciznost izražavanja, pedantnost u radu
  • profesionalan odnos prema kolegama, klijentima i radu
  • spremnost za rad u kratkim rokovima

Dodatne napomene:

Ako pored zadovoljenja svih navedenih uslova imate i visok nivo znanja i iskustva vezano za usmeno prevođenje sa mađarskog na naš jezik, te sa srpskog na mađarski, odnosno specijalizovani ste za simultano ili konsekutivno, te za prevođenje uz pomoć šapata, a uz to imate dokaz o tome, to će se smatrati prednošću.
Isto tako, u prednosti su i oni kandidati koji uz sve što smo naveli u oglasu imaju i Rešenje o postavljenju sudskog tumača za mađarski jezik, kao i kandidat koji ima validan dokaz da poseduje visok nivo znanja bilo kog drugog stranog jezika, a uz to je u mogućnosti da izvrši prevod direktno sa mađarskog na taj jezik, ali i sa određenog stranog jezika na mađarski.
U obzir ćemo uzeti isključivo one prijave koje su kompletne, to jest razmotrićemo samo biografije onih kandidata koji maksimalno ispunjavaju navedene uslove konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com