Posao – Prevodilac za kineski jezik

9790 pregleda5 prijava

Ako želite da postanete deo tima uspešnih prevodilaca, te da nastavite da napredujete u karijeri, onda ste Vi najbolji kandidat za radno mesto

Prevodilac za kineski jezik

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko posedujete diplomu Filološkog fakulteta, katedre za orijentalistiku, odnosno smera kineski jezik i književnost, a imate određeni nivo iskustva u prevođenje različitih vrsta sadržaja u oba smera, što podrazumeva i prevod sa kineskog na srpski i sa srpskog na kineski jezik, posebno ste pedantni u svom poslu koji obavljate profesionalno, a želja Vam je da postanete deo tima stručnjaka Akademije Oxford, onda je najbolje da nam pošaljete prijavu na konkurs za ovu radnu poziciju. Imate mogućnost da je ili pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da nam zahtevana dokumenta dostavite lično i to u onu našu poslovnicu koja Vam je najbliža. A osim na nekoliko lokacija u glavnom gradu Srbije, naša predstavništva možete da pronađete i u Kragujevcu, Nišu, Čačku i Novom Sadu, ali i u Jagodini, Subotici, Ćupriji, Kraljevu i u još mnogo drugih gradova u zemlji.

Uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za orijentalistiku, smer kineski jezik i književnost
  • radno iskustvo u prevodilačkim poslovima, te odlično poznavanje prevođenja različitih materijala sa kineskog na srpski i sa našeg jezika na kineski u trajanju od minimalno 12 meseci
  • odlično poznavanje rada na računaru i to posebno u programima iz paketa Microsoft Office
  • poštovanje zadatih rokova za izradu prevoda i spremnost za rad u vrlo kratkim rokovima
  • profesionalizam, pedantnost u radu preciznost izraza
  • kolegijalnost, poštovanje zahteva klijenata

Napomene:

Ako kandidat, uz sve navedene zahteve poseduje i visok nivo znanja usmenog prevođenja sa kineskog na srpski i sa srpskog jezika na kineski, te je upoznat može da izvrši konsekutivno, simultano ili šapatno prevođenje, a uz to ima i relevantan dokaz o svom znanju i iskustvu u ovoj oblasti, svakako će biti u prednosti nad drugim kandidatima prilikom konkursa.
U prednosti su i oni kandidati koji imaju validan dokaz da poseduju visok nivo znanja bilo kog drugog stranog jezika, a prema pravilima koja propisuje CEFR, a uz to su sposobni da izvrše prevođenje direktno sa tog jezika na kineski, odnosno sa kineskog na taj jezik, ali i oni kandidati koji uz sve navedene zahteve poseduju i Rešenje o postavljenju sudskog tumača za kineski jezik, to jest mogu da vrše overu dokumenata na ovom jeziku.
Isključivo prijave koje sadrže kompletnu dokumentaciju, odnosno biografije onih kandidata koji u potpunosti zadovoljavaju navedene uslove će biti uzete u razmatranje. O ishodu konkursa za radno mesto prevodilac za kineski jezik se obaveštavaju samo kandidati koji prođu prvi krug konkursa, to jest oni koji uđu u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com