Posao – Prevodilac za italijanski jezik

10109 pregleda9 prijava

Ako i Vi želite da se priključite vrhunskoj instituciji koja je specijalizovana za poslove prevođenja sa i na mnoge svetske jezike, a posedujete dovoljno iskustva i zahtevane kvalifikacije, možete da izvršite prijavu na konkurs za radnu poziciju:

Prevodilac za italijanski jezik

Broj izvršilaca: 6

Prevodilački centar Akademije Oxford zbog povećanog obima posla raspisuje ovaj oglas, sa ciljem da pronađe najbolje prevodioce za italijanski jezik. Ako smatrate da možete da odgovorite na navedene zahteve, pozivamo Vas da nam pošaljete prijavu na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da sva potrebna dokumenta dostavite lično, što možete da učinite u bilo kojoj našoj poslovnici.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer za italijanski jezik i književnost
  • radno iskustvo na poslovima prevođenja različitih sadržaja sa italijanskog na srpski i sa našeg jezika na italijanski u trajanju od minimum godinu dana
  • osnovno poznavanje rada na računaru, a naročito u okviru paketa Microsoft Office
  • preciznost u prevođenju, visoka znanja srpskog i italijanskog jezika
  • poštovanje zadatih rokova, čak i kada su oni naročito kratki
  • preciznost izraza, poznavanje stručne terminologije iz različitih oblasti, pedantnost u radu

Napomene:

Ako uz ispunjavanje svih navedenih zahteva iz opšteg dela ovog oglasa, kandidat poseduje i važeći dokaz da može da obavlja poslove sudskog tumača, to će se smatrati prednošću. Isto tako, u prednosti su i svi oni kandidati koji uz odlično poznavanje srpskog i italijanskog jezika, poseduju i visoka znanja nekog drugog stranog jezika, a spremni su i da izvrše prevod sa italijanskog na taj jezik, odnosno sa tog stranog jezika na italijanski.
Posebno se u obzir uzimaju biografije onih kandidata koji pružaju usluge usmenog prevođenja sa srpskog na italijanski i u obrnutom smeru, bez obzira da li su usmereni na pružanje usluga simultanog, konsekutivnog ili prevođenja uz pomoć šapata.
Mole se svi kandidati da prilože svu potrebnu dokumentaciju, jer se u razmatranje uzimaju isključivo one prijave koje su kompletne, te kandidati koji maksimalno zadovoljavaju navedene uslove konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com