Posao – Prevodilac za finski jezik

7107 pregleda0 prijava

Sa povećanjem obima zahteva klijenata javila se i potreba da Prevodilački centar Akademije Oxford raspiše konkurs za radnu poziciju

Prevodilac za finski jezik

Broj izvršilaca: 2

Svi kandidati koji su završili Filološki fakultet na smeru za skandinavske jezike, a specijalizovani su za finski jezik i književnost, te zadovoljavaju sve ostale uslove koji su navedeni u ovom konkursu, mogu da nam prijavu dostave lično, to jest da svu potrebnu dokumentaciju donesu u jednu od preko 20 poslovnica Akademije Oxford. A imaju mogućnosti i da prijavljivanje na konkurs za prevodioca za finski jezik izvrše putem mejla, odnosno da nam skenirana dokumenta pošalju na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za skandinavske jezike (finski jezik i književnost)
  • iskustvo u obavljanju poslova prevođenja različtih sadržaja sa finskog na srpski i sa srpskog na finski jezik, u trajanju od minimalno godinu dana
  • poznavanje rada na računaru (Microsoft Office paket)
  • poštovanje zadatih rokova za prevođenje
  • pedantnost u radu, preciznost izažavanja
  • profesionalan odnos prema klijentima, kolegijalnost
  • spremnost za rad pod pritiskom i u kratkim rokovima

Napomene:

Kandidati koji pored ispunjavanja svih uslova koji su navedeni u ovom konkursu, imaju i visok nivo znanja usmenog prevođenja, te su specijalizovani za konsekutivno, šapatno ili simultano prevođenje sa finskog jezika na srpski, odnosno sa srpskog na finski, a o tome poseduju i važeći dokaz, će prilikom konkurisanja biti u prednosti.
Isto tako, u prednosti će biti i oni kandidati koji imaju dokaz da su ovlašćeni od strane nadležnih državnih institucija za obavljanje poslova sudskog tumača za finski jezik, to jest oni kandidati koji poseduju validno Rešenje o postavljenju sudskog tumača za finski jezik.
Ako kandidati pored svega što smo naveli u ovom oglasi imaju i dokaz o visokom nivou poznavanja nekog drugog stranog jezika, a prema pravilima CEFR – a, te su sposobni da izvrše prevođenje direktno sa nemačkog na taj strani jezik, to jest sa stranog jezika koji znaju na nemački i oni će takođe biti u prednosti.
Rezultate ovog konkursa ćemo saopštiti na propisan način svim onim kandidatima koji budu ušli u uži izbor, a pregledaće se isključivo one prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com